Recept
Recept
1. Snijd of schaaf de champignons in dunne plakjes, bestrooi met peper en zout en besprenkel met olijfolie en het citroensap. Laat het 30 min marineren.
2. Verwarm de Green Egg tot een temperatuur van 220 graden en week 50 gram Wood Chips in water. Bestrooi de ossenhaas met peper en zout en verdeel de Wood Chips over de gloeiende kolen.
1. Plaats de convEGGtor en leg de Cast Iron Grid in de Green Egg. De koepeltemperatuur zal nu rond de 170 graden uitkomen.
2. Leg de ossenhaas op het rooster en rook deze ongeveer 14 min totdat een kerntemperatuur van 50 graden is bereikt. Neem de ossenhaas van het rooster en wikkel het in aluminiumfolie. Laat het een paar min rusten en snijd het daarna in plakjes.
3. Verdeel de champignons en de plakken over de borden.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met citroenmayonaise en gekonfijte tomaatjes! (Beide op de site te vinden)
Astridlaan 226
9500 Geraardsbergen
België
T: +32(0)479 403 766
E: info@steenhouwerijmatthys.be
Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 10.00 – 17.00
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Zondag: Gesloten
Gesloten op Belgische feestdagen
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Zondag: Gesloten
Afwijkende openingstijden
27 april: Gesloten
KamadoTotaal.be – BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. |
Steenhouwerij Matthys – BTW BE 0478.583.350 RPR Oudenaarde
© 2024 Kamado Totaal - BBQ Buitenkeuken Totaal