Recept
Recept
1. Ontdoe de komkommer van de zaadjes. Pel en snijd de teentjes knoflook in kleine stukjes. Snijd de gember in dunne strips. Snijd de bospeen en bosui julienne. En versnipper de rode ui.
2. Snijd de komkommer in dunne halve maantjes en meng dit met een kwart van de suiker en een kwart van het zout. Laat dit 10 min rusten in een vergiet.
1. Meng de rest van de ingrediënten bij elkaar en voeg daarna de bospeen, bosui, ui en komkommer toe.
2. N.B.: Komkommer kimchee kunt u ruim een week bewaren, het zal in smaak en geur alleen maar verbeteren.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met Longhaas Caveman! (Ook op de website te vinden)
Astridlaan 226
9500 Geraardsbergen
België
T: +32(0)479 403 766
E: info@steenhouwerijmatthys.be
Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 10.00 – 17.00
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Zondag: Gesloten
Gesloten op Belgische feestdagen
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Zondag: Gesloten
Afwijkende openingstijden
27 april: Gesloten
KamadoTotaal.be – BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. |
Steenhouwerij Matthys – BTW BE 0478.583.350 RPR Oudenaarde
© 2024 Kamado Totaal - BBQ Buitenkeuken Totaal