Recepten

Recept

Recept

Pikantzoete Chutney

Pikantzoete Chutney

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

1/2 Ui
1/2 Verse ananas
2 teentjes Knoflook
1 Rode peper
2 el Olijfolie
2 el Maïs uit blik
2 dl Zoete chilisaus
2 el Fijngehakte Thaise basilicum
Vers limoensap

Benodigheden

Koekenpan

Voorbereiding

. Snijd de ananas in blokjes en pel de ui en knoflook. Verwijder het zaad van de peper. Snipper de ui, knoflook en peper.

Bereiding

1. Verwarm de olijfolie in de pan en fruit de ui, knoflook en peper. Let op dat ze niet verkleuren. Roer de ananas erdoor en verwarm totdat het vocht is verdampt. (Er hoeft niet perse vocht in te zitten). Laat het mengsel afkoelen.
2. Roer de maïs, chilisaus, Thaise basilicum en limoensap naar smaak door de chutney.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met quesadilla de pollo! (Ook op de site te vinden)