Recepten

Recept

Recept

Goed gevulde paprika

Goed gevulde paprika

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

Paprika's
Roomkaas of ricotta
Jalapeno pepers
Ui
Merguez worstjes (of naar keuze een ander soort worst)
ontbijtspek
Kruiden/specerijen

Benodigheden

Cast Iron Grid

Voorbereiding

  1. Paprika’s halveren, laat het steeltje eraan zitten. Dit voorkomt dat de vulling uit de paprika loopt tijdens de bereiding en het is handig als handvat.
  2. De roomkaas of ricotta mengen met fijngesneden jalapeno’s en kruiden naar smaak.
  3. De worstjes op maat snijden zodat ze in de lengte op de vulling en in de gehalveerde paprika’s passen.
  4. BGE verwarmen tot 200 graden en plaats het rooster.

Bereiding

  1. Het geheel inpakken in ontbijtspek en op de BGE plaatsen tot het spek krokant is en de worst gaar is. Eet smakelijk!