Recepten

Recept

Recept

Konijn met mosterd

Konijn met mosterd

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

Konijn in delen
Olie
Hete mosterd
Droge witte wijn
Crème fraîche
verse basilicum
Zout en grof gemalen peper

Voorbereiding

  1. Mosterd, olie, een halve theelepel zout en peper vermengen.
  2. Konijndelen met het mosterdmengsel bestrijken en in de Druippan leggen.
  3. Verhit de BGE met rooster tot 150 graden.

Bereiding

  1. Plaats de Druippan op het rooster en gaar het konijn in 50 min.
  2. Wijn erbij doen en nog eens 15 minuten garen.
  3. De konijndelen tussendoor met het braadsap vochtig houden. De konijndelen uit de vorm nemen en warm houden.
  4. Crème fraîche door het braadsap roeren en aan de kook brengen. Fijngesneden basilicum door de saus roeren en over het vlees gieten. Onmiddellijk serveren.