Recept
Recept
1. Laat de boter op kamertemperatuur komen door deze een kwartier vantevoren uit de koelkast te halen.
2. Verhit de GreenEgg tot een temperatuur van 160 graden.
3. Kneed de boter, kruiden, suiker, bakmeel en zout door elkaar en voeg beetje bij beetje de melk toe. Let erop dat het deeg niet te nat wordt door de melk.
1. Leg bakpapier op de baking stone en zorg ervoor dat de randen van het papier niet uitsteken.
2. Maak bolletjes uit het deeg en leg deze op de baking stone. Druk ze een beetje plat zodat het wat meer koekjes worden.
3. Plaats de steen met kruidnoten in de GreenEgg en laat ze in zo’n 20 minuutjes gaar en lichtbruin bakken.
Astridlaan 226
9500 Geraardsbergen
België
T: +32(0)479 403 766
E: info@steenhouwerijmatthys.be
Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 10.00 – 17.00
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Zondag: Gesloten
Gesloten op Belgische feestdagen
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Zondag: Gesloten
Afwijkende openingstijden
27 april: Gesloten
KamadoTotaal.be – BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. |
Steenhouwerij Matthys – BTW BE 0478.583.350 RPR Oudenaarde
© 2024 Kamado Totaal - BBQ Buitenkeuken Totaal