Recept
Recept
1. Verwarm de Green Egg, met Cast Iron Grid, tot een temperatuur van 220 graden.
1. Snijd het vlees in plakken van ongeveer 4 cm dik, wrijf het in met olijfolie en bestrooi het met grofgemalen peper en zeezout. Leg het op het rooster, sluit de Green Egg en draai het vlees na 2 min een kwartslag. Keer het vlees na 2 min weer en draai het 2 min daarna weer een kwartslag. Het vlees moet mooi rood blijven, hanteer dus een kerntemperatuur van 50 graden. Gebruik hiervoor de Instead Read Digital Thermometer.
2. Haal het vlees van het rooster en laat het nog 5-7 min rusten.
3. Meng voor de pestosaus de mayonaise en verse pesto in de verhouding 85:15. Breng het op smaak met peper en zout.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met chutney Provençal! (Ook op de site te vinden)
Astridlaan 226
9500 Geraardsbergen
België
T: +32(0)479 403 766
E: info@steenhouwerijmatthys.be
Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 10.00 – 17.00
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Zondag: Gesloten
Gesloten op Belgische feestdagen
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Zondag: Gesloten
Afwijkende openingstijden
27 april: Gesloten
KamadoTotaal.be – BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. |
Steenhouwerij Matthys – BTW BE 0478.583.350 RPR Oudenaarde
© 2024 Kamado Totaal - BBQ Buitenkeuken Totaal