Recept
Recept
1. Verwarm de Green Egg, met Cast Iron Grid, tot een temperatuur van 200- 220 graden.
2. Steek de oesters voorzichtig open, zodat het vocht nog binnen de schelp blijft. Pel de knoflook en schil de gemberwortel en hak deze fijn. Snijd de lente- ui in dunne ringetjes en de peper in dunne reepjes.
1. Doe de zwarte boontjes in een kommetje en voeg de knoflook en gemberwortel toe en roer nog even door.
2. Doe in iedere oester een schepje van het mengsel, ter grootte van een theelepel en leg de oesters op het rooster op de Green Egg. Verhit ze gedurende 2 Ã 3 min. Let op: het gaat erg snel. Voor een lichte rooksmaak kunt u de deksel de laatste minuut dichtdoen.
3. Haal de oesters uit de Green Egg en bestrooi ze met de lente- ui en chilipeper. Besprenkel met een paar druppels sojasaus.
Serveer en eet smakelijk!
Astridlaan 226
9500 Geraardsbergen
België
T: +32(0)479 403 766
E: info@steenhouwerijmatthys.be
Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 10.00 – 17.00
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Zondag: Gesloten
Gesloten op Belgische feestdagen
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Zondag: Gesloten
Afwijkende openingstijden
27 april: Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2024 BBQ Buitenkeuken Totaal