Recept
Recept
1. Pel en snijd de sjalot fijn.
2. Verwarm de Green Egg, met Flat Baking Stone, tot een temperatuur van 175 graden.
3. Maal alle ingrediënten van de vulling fijn in een keukenmachine. Draai een klein bolletje van het mengsel en bak deze gaar om te kijken of de smaak goed is. Voeg naar smaak meer kruiden toe.
1. Leg een tortilla op het werkblad en verdeel de helft van het kippenmengsel erover. Dek het af met een tweede tortilla en druk het zorgvuldig aan. Herhaal dit met de overige twee tortilla’s en de rest van het kippenmengsel.
2. Leg een quesadilla (gevulde tortilla’s) op de Flat Baking Stone en sluit de Green Egg. Gebruik hiervoor de Pizza Steel. Bak de quesadilla in ongeveer 5 min gaar en keer hem halverwege de bereidingstijd. Bak de tweede quesadilla op dezelfde manier.
3. Snijd de quesadilla’s in punten en verdeel met de sla over de borden. Garneer met Thaise basilicum.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met pikantzoete chutney! (Ook op de site te vinden)
Astridlaan 226
9500 Geraardsbergen
België
T: +32(0)479 403 766
E: info@steenhouwerijmatthys.be
Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 10.00 – 17.00
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Zondag: Gesloten
Gesloten op Belgische feestdagen
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Zondag: Gesloten
Afwijkende openingstijden
27 april: Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2024 BBQ Buitenkeuken Totaal