Recepten

Recept

Recept

Vegaspiezen van de BGE

Vegaspiezen van de BGE

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

Courgettes
Halumi
Kerstomaatjes
Rode ui
Olijfolie
Fijngesneden oregano
Paprikapoeder
Citroen

Voorbereiding

  1. Snij (met een kaasschaaf) linten van de courgettes. Blancheer en zet op ijswater. Maak blokjes van 2×2 cm van de halumi en snij de ui in achten.
  2. Meng courgette, halumi, tomaten en ui met olijfolie, oregano en paprikapoeder.
  3. Zorg dat de BGE een temperatuur van 160°C heeft.

Bereiding

  1. Verdeel de groente en halumi over prikkers en rooster ze 3 minuten aan iedere kant zodat een mooie streep ontstaat. Zout en peper naar smaak toevoegen.
  2. Serveer met een partje citroen.